Opoja.net

Begatia dhe bereqeti i Bismilahit

Uncategorized

Shejh Esh-Sha’ravi ka thënë: “Nëse, me rastin e secilës vepër që ke bërë, ke shqiptuar: ‘Bismil-lahi Rrahmani Rrahim’ (Me emrin e Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit) – dije se, edhe në Ditën e Gjykimit, kur do të jepet libri i veprave tua dhe kur të dëshiron ta lexosh, së pari do të shqiptosh: ‘Bismil-lahi Rrahmani Rrahim’ – ashtu siç e ke shqiptuar në dynja, dhe do të vëresh se të gjitha mëkatet e tua janë fshirë, kështu që ti do të pyesësh: ‘Çka paska ndodhur?!’ Dhe atëherë do ta dëgjosh përgjigjen: “O robi im, ti në dynja më ke thirrë me emrat e Mi: ErrRrahman dhe Err-Rrahim’, kështu që raporti Im me ty ishte në përputhje me rahmetin dhe mëshirën Time.” /Saff.ba/

Përkthim: Miftar Ajdini

Loading...

Mos i humb

Bordi aprovon kërkesen e menaxhmentit, nga 300 euro shtesë për punëtorët, por jo edhe për menaxhmentin

Opoja.net

Rukiqi: Ekonomia e Kosovës po dëmtohet nga 10 milionë euro në ditë për shkak të COVID 19

Opoja.net

Rrëfimi i tmerrshëm i infermieres britanike: Mu desh t’i largoja 40 trupa të vdekur përnjëherë

Opoja.net

A po na mbrojnë në të vërtetë maskat nga COVID-19? E tregon mjeku

Opoja.net

Një kompani amerikane është e gatshme të fillojë një test sigurie të një vaksine kundër koronavirusit

Opoja.net

Një asteroid gjigant me madhësinë e një mali do të përshkojë tokën këtë muaj

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net