Opoja.net

Berzati: Hoxha më sulmoi fizikisht në mbledhjen e Partisë në Dragash (Video)

Berzati: Hoxha më sulmoi fizikisht në mbledhjen e Partisë në Dragash (Video)

Leximi në gjuhë shqipe dhe përsëritja e fjalisë (Republika e Kosovës), e hoqi Fatir Berzatin nga posti i Zëvendësministrit të zhvillimit Ekonomik.

Kështu po pretendon vet Berzati nga partia e bashkuar gorane, që në Qeveri e Kuvend, është në koalicion me Listën Serbe, njofton Klan Kosova.

Ai po ankohet se nga një fjalim i 13 tetorit në qeveri, pati presion të madh nga kryetari i partisë së tij, Adem Hoxha.

Fatir Berzati u bë Zëvendësministri i parë që u largua nga kabineti qeveritar i drejtuar nga Kryeministri, Ramush Haradinaj.

Karakterin e kryetarit të JGP-së, e kishte përshkruar edhe Selim Kryeziu, para disa ditëve.

Në Dragash, Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ndihmon familjet në nevojë!

Opoja.net

Disa fshatra të Dragashit nesër mbesin pa rrymë

Opoja.net

Ambasadori i Bullgarisë, Hristo Gudjev viziton Komunën e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net