Opoja.net

Borxhi i fabrikës “Remateks” ndaj firmave (Lista)

Mbyllja e fabrikës së tjerrtores në Dragash, për kohë të pacaktuar, i ka lënë pa paga mbi 250 punëtorë, duke rritur kështu numrin e të papunëve në vend. Pronarët turk u larguan nga Kosova, duke i tërhequr makineritë dhe duke u vendosur në shtetet përreth.

Mbyllja e kësaj fabrike la mijëra euro borxhe në tatime, paga të papaguara të punëtorëve, rrymë, shërbime komunale si dha borxhe të shërbimit në transport.

90
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Portali “Opoja.net” ka arritur për të siguruar një listë të borxhëve që ka fabrika “Remateks” ndaj firmave:

© Opoja.net

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto