Opoja.net

Bresanë: Janë rregulluar rrëthoja dhe trotuari i shkollës

Lajme Opoja

Gjatë pushimeve verore në oborrin e shkollës “28 Nëntori” në Bresan jan punuar rrethoja të reja të kësaj shkolle, e në pjesën e rrugës krijuan edhe një trotuar i cili mundëson levizjën me të lirë dhe më të sigurt të banoreve dhe të nxënseve.

E gjithë kjo punë e berë nuk doli edhe aq mirë, pasi shtyllat e rrymës elektrike filluan ti vendosin midis ketij trotuari. Mirpo banorët e fshatit kanë shprehur paknaqesit e tyre dhe kan arritur për ti binduar që ato shtylla të largohen nga trotuari.
Edhe hoxha i ketij fshati Kasam Mehmeti ka shkruar në profilin e tij “Rrethojë e bukur e shkollës fillore të Bresanës. Shyqyr edhe shtyllat e rrymës me “sandukat specifikë” na i hoqën prej midisit t’trotuarit. Tash ma lirë po ecim” /Opoja.Net/

Festa e ditës së flamurit në Dragash

Opoja.net

Mevludin Krasniqi: Llapi nuk duron ‘bisht sakice’

Fari Kolloni

Ku është akti/dokumenti origjinal i pavarësisë së Shqipërisë?!

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net