Opoja.net

Bresanë: Nxënësit e Mehtebit me hatme gjatë natës së Regaibit

Në natën e Regaibit nxënësit e Mehtebit në xhaminë e Bresanës organizuan hatme, të pranishëm ishin mysafirë nga KBI-ja në Prishtinë.

Gjatë rrëzimit të Hatmes së nxënësave të Mehtebit në xhaminë e Bresanës ku ishin të pranishëm edhe mysafir nga KBI-së në Prishtinë, All-ahu e shpërbleft hoxhën Mr.Xhevat efendi Fetahun, për punën dhe mundin e tijë që tregoi me këta nxënësë.

Për më shumë në ju kemi sjellur disa fotografi të bëra nga Gursel Idrizi. (Opoja.net)

 

Arrestohet anëtari i LDK-së në Dragash

Merlinda Guraj

Kosova me padi ndaj Malit të Zi, kërkohet kthimi i pronës në Budvë që ishte blerë 6 dekada më parë

Merlinda Guraj

SBASHK dërgon 452 punëtorë të arsimit për pushime në bregdetin shqiptar

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net