Opoja.net

Bursa mujore për fëmijët jetimë të Dragashit për të vazhduar shkollimin e mëtejshëm

Bursa mujore për fëmijët jetimë të Dragashit për të vazhduar shkollimin e mëtejshëm

Shoqata humanitare “Shoqria e Bashkuar” me selin e saj në Dragash ka dërguar një njoftim në redaksinë e televizionit Opoja ku ata shprehen të gatshëm të ndihmojnë fëmijët të cilët janë Jetim për të vazhduar shkollimin e tyre me bursa mujore.

Drejtori i kesaj Shoqata humanitare zotëri Elmaz Misini tregon se kush mundet të përfitojë nga keto Bursa mujore për shkollim të mëtejshëm.
Sipas tij të gjithë ata fëmijë nga komuna e Dragashit të cilët janë jetim dhe janë nën moshën 14 vjeçare kanë të drejtë aplikimi.

Veçanërisht ata duhet që të plotësojnë keto dokumentacione për të qenë përfitues të Bursave.

1 Ekstrati i lindjes se femijes
2 Certifikata e bashkesis familjare
3 Certifikata e vdekjes e (babait)
4 Fotogarfia e femijes (e vogel)
5 Leternjoftimi dhe kartela e socialit e kujdestarit te femijes

Për ndihmë rreth pregaditjeve të dokumentacionit mund të telefononi në 045 662 092

Biografia e Heroit të Kosovës Ilmi Bahtjari-Oçalani

Opoja.net

Kryetari Shabani uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net