Disa fshata të Dragashit do të mbesin pa rrymë

Opoja.net Opoja.net Lajme Opoja

Zyra e Korporatës Energjetike të Kosovës njofton për ndërprerje të furnizimit me energji elektrike në shumë vende të Dragashit dhe Prizrenit me rrethinë.

Në shumë lokacione të Dragash nuk do të ketë rrymë gjatë ditëve në vazhdim, Dragash prej ores 10:00-11:00, më datën 13.09.2015.

Pa energji elektrike mbesin fshatrat: Kuk, Restelice, Bresane, Kuklibeg, Blaç, Zaplluxhe, Lubovishte, Kukjan, Vranishte, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Krstec, Rapqe, Plave, Buqe, Brezne, Renc, Radeshe, Brod, Baçke, Dikance, Leshtan, Radeshe si dhe Frigofood dhe HC Dikanca, transmeton Opoja.net.

Më poshtë mund të lexoni të plotë komunikatën e KEDS për të mësuar edhe për intervalin kohor të nërprerjes së rrymës në vende përkatëse.

Njoftime, 11 shtator 2015

Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit

I

KEDS Sh.A. njofton se më më 12.09.2015 ne NS 35/10 kV Palaj do te shkyçet:

Komplet NS 35/10 kV Palaj prej orës 09:30 deri ne ora 12:30
Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Fsh.Lajthishtë,Hamidi.Bivolak Grabovc I Eperm Grabovc I Ultë Shipitull,Sibovc

Pjesen Prej Rrethi qendren e Qytetit deri te rruga për Mazgit,Fsh.Palaj dhe pjesen e qytetit prej rrethit kah Kosova-B dhe Hashant.

Shkyçja bëhet me qëllim të ndrrimit të transformatorëve.

II

Me dt. 13-14-15.09.2015 ne NS 35/10 kV Mazgit do te shkyçet:

Dalja 10kV Plemetini prej orës 08:00 deri ne ora 11:00 dhe 14:00-18:00
Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Plemetin, Hamidi, Bivolak,Leshkoshiq, Siboc, Shipitullë, Grabovc, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Benquk

Shkyçja bëhet me qëllim të kompletimit te punëve ne instalimin e Lp ne seksionin TP 4 – TP 7,

III

Me dt. 13.09.2015 ne NS110/10 kV Prishtina 7 do te shkyçet:

Dalja 10kV J25 prej orës 11:00 deri ne ora 13:00
Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Albakosi,Krapi,morina,Royal,Lagja e Spitalit,Besa comerce,Fatlindi,Global Construction,Pozhegu

Shkyçja bëhet me qëllim të kyqjes së TS 10/0.4kV

IV

Me dt. 13.09.2015 në NS 110/35/10 kV Prizren 1 do te shkyqet :

LP 35kV Dragashprej ores 10:00-11:00
Pa energji elektrike mbesin fshatrat: Kuk, Restelice, Bresane, Kuklibeg, Blaç, Zaplluxhe, Lubovishte, Kukjan, Vranishte, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Krstec, Rapqe, Plave, Buqe, Brezne, Renc, Radeshe, Brod, Baçke, Dikance, Leshtan, Radeshe si dhe Frigofood dhe HC Dikanca.

Shkyqja do te behet per shkak te Shqyrtimit të mbrojtjes rele ne daljen DRAGASHI dalja 35 kV

LP 35kV Pirana prej ores 09:00-10:00
Pa energji elektrike mbesin fshatrat: Lukia, Romaje, Lubishde, Kabashi, Dedaj dhe kompania Rizam Holding., IMN Tulltorja, : Krajki, Gjonaj, Zym, Karashengjergji, Bregdrini dhe kompania Rizam Holding, Piranë,”Hajdari”, Emona-Com”, “Aulona”, “N.sh. “Unimont Betonjera”, N.sh. “Unimont betonjera”, “Soni-Com”, “Kooperativa bujqësore Piranë”, “Drini Holding”, “Flaka Betonjera”, “Fatoni-Au”, “Rizam Seperacioni”, Sep “Egzoni”, Urim Elshani dhe N.P.”Zenuni”;: Randobrava, Retia, Retia e Poshtme dhe Retia e Epërme. Krusha e Madhe, Krusha e Vogël, Randobrava, Separacionet “10Maji”, “Agimi”, “Isa Rexhepi”, “Arbëria”, “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.Piranë, Krajki, Gjonaj, Zym, Karashengjergji, Bregdrini,

Shkyqja do te behet per shkak te Shqyrtimit të mbrojtjes rele ne daljen PIRANA dalja 35 kV

LP 35kV Prizren 3/2 prej ores 11:00-12:00
Pa energji elektrike mbesin fshatrat: Rrugët:Selajdin Braha, Haxhi YmeriDestan BillushaDëshmorët e Prekazit,Gjeravica,Xhemil Fluku,Rrotllajt,Sahat Kulla,Ejup Statovic,Besinik Muqaj,Shote Galica,Reshat Karjagdiu,Byrhan Shporta,Zahir Pajaziti,Faik Emrush,Saraqët,Shaip Spahiu,Suzi Qelebi,Remzi Ademi, Edit Durham,Hadi Kantarxhi,Gjallica,Zahir Pajaziti,Hysen R.Kabashi,Reshat Karjagdiu,Selajdin Braha, Afariste:”Abi Center”,

Pazari I Ri,Jusuf Gërvalla,Bingeni,Zahir Pajaziti,Reshat Karjagdiu,Joni,Avni Rustemi,Xhemë Gostivari,Beteja e Llapushnikut,Gjirokastra,Hasan Prishtina,Rexho Bajraktari,Azem Bejta,Rifat Ukimeri,Vëllezërit Frashëri,Hysen R.Kabashi,xheladin Hana,Fehim Ibrahimi,Paqja,Dëshmorët e Prekazit,Ulqini,Bekim Berisha – Abeja,Brigada 125,Kolonel Ahmet Krasniqi,Afariste:Banka “ProCredit Bank”,Banka “NLB Prishtina”,Zahir Pajazit,Beteja e Vërrinit,Astrit Suli,Gustav Majeri,Petrit Bytyqi,Ardianët,Martin Camaj,Paqja,Sylejman Rotlla, Mbreti Zog, Farkëtarët ,Remzi Ademi, Adem Jashari, Saraqët, Bajrakli, Buja Godeni, Rifat Krasniqi,Medine, Fehmi Lladrovci, Sheshi Lidhja Shqiptare, Xhemil Doda, Shtepija Kultures, Salajdin Braha,Sylejman Rotlla,Gjallica,Zahir Pajaziti

Shqyrtimi i mbrojtjes rele ne daljen PZ-3 / 2 dalja 35 kV

V

Me dt. 12.09.2015 në NS 110/10 kV Prizereni I do te shkyqet :

Dalja 10 kV Rahoveci prej ores 10:30 deri 15:30
Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim do te mbeten :Vendbanimet Atmaxhe , Landovice, Krajk , Tupec , Ts Oferta ,Ts Renelual Tahiri, Ts Delikates, Sëiss pelet- Agro coop ,Ts Albing, Ts Dili kommerc,

Qkyqja do te behet per shkak te punimeve ne TM.

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-