Opoja.net

Dr. Selami Sylejmani përgaditi specializantë të rinjë për diagnostifikimin e sëmundjeve të gjirit

Sot ka përfunduar me sukses kursi dy ditorë për diagnostikën ultrasonografike në diagnostikimin e sëmundjeve të gjirit në përgjithësi, dhe kancerit të gjirit në veçanti, ky kurs është organizuar nga Klinika Erton në bashkëpunim me Docent dr. sc. Selami Sylejmani, MD, shkuran Portali Opoja.net.
“Sot përfundova pjesën time të ligjeratave dhe sot përfundoi kursi dy ditor, në diagnostikën ultrasonografike në diagnostikimin e sëmundjeve të gjirit në përgjithësi, dhe kancerit të gjirit në veçanti.
Ishte kënaqësi të ndihmoj vijuesit e kursit, koleget e ri të specialiteteve të ndryshme, në përgaditjen e tyre në këtë lëmi të mjekësisë!”, shkruan Dr. Selami Sylejmani në postimin e tij në rrjetin social.
“Falenderoj Dr. Ertonin për ftesën dhe organizimin e shkëlqyer, dhe përfundimin e suksesëshëm të kursit, ndërsa kolegeve, punë të sukseshme në punën e tyre në të mirë të mbrojtjes së shëndetit të pacienteve!” ka përfunduar Sylejmani. /Opoja.net/
Mund të jetë një imazh i teksti
Mund të jetë një imazh i 5 persona, njerëz të ulur dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe syze
Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë, syze dhe ambiente të brendshme
710

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net