Opoja.net

Dragash: Lokalizohet zjarri në ndërtesën e Qëndrës Kulturore

Sot rreth orës 15:00 ekipet e zjarrëfiksit e shuan zjarrin i cili rreth orës 11:00 shpërtheu në ndërtesën e Qendrës Kulturore në Dragash.

“Sot në rreth orës 15:00 kemi arritur për të shuar zjarri në ndërtesën e Qendrës Kulturore në Dragash dhe për të ndaluar përhapjen e mëtejshme në ndërtesën të” Shar Produktet “dhe degët të vendosura brenda kësaj ndërtese,” tha për “Opoja.net”, Drejtorit për ndërhyrje Emergjente Tafil Krasniqi dhe vazhdoi.

91
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

“Ekipet tona janë ende në gatishmëri, sepse ka mundësi që të rishfaqen zjarr për disa pjesë të instaluar. Policia ka filluar hetimet dhe nesër pritet që prokurori publik të kryer një hetim me ekspertë mjeko-ligjorë, për të përcaktuar me saktësi shkakun e zjarrit në ndërtesën e kulturës “, ka thënë ndër të tjera Tafil Krasniqi, Drejtor i ndërhyrjes Emergjente në komunën e Dragashit.

Në Shtëpia e Kulturës “Abdurrahman Gërdellaj” në Dragash, janë shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale, por pa pasoja për jetën e njerëzve. Flakët kanë kapluar kulmin e ndërtesës, nën të cilin kulm ndodheshin shumë zyra të organizatave të ndryshme.

Zjarrfikësit nga Dragashi kanë dhënë maksimumin nga vetja e tyre, por pajisjet që dispononin ata, nuk kanë dhënë rezultatin e pritur. Në ndihmë iu kanë ardhur edhe kolegët nga Prizreni, por zjarri e ka gëlltitur kulmin e kësaj godine në tërësi.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë të gjitha organet kompetente, si dhe vetë kryetari i Komunës së Dragashit, Salim Jenuzi. /Opoja.net

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto