Opoja.net

Dragash: Numërohen mbi 62% të votave, LDK e PDK pritet të shkojnë në balotazh

Qytetarët e Kosovës sot kanë votuar në zgjedhje lokale.

Në orën 19:00 janë mbyllur qendrat e votimeve dhe tashmë ka filluar procesi i numërimit të votave.

137

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Në disa komuna procesi është duke shkuar shumë shpejt.

Në Komunën e Dragashit procesi i numërimit ka shkuar shumë shpejt.

Kur janë procesuar mbi 62% të kutive të votimit është duke u zhvilluar garë e ngushtë mes LDK-së dhe PDK-së.

Derisa kandidatja e LVV-së sipas të dhënave të para nuk arrin të futet në balotazh.

Kur janë numëruar 36 nga 58 të kutive të votimit rezultatet si më poshtë:

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto