Opoja.net

Dragashi dhe Mavrova e Maqedonisë të përkushtuara të hapin rrugë të reja komunikimi

Kosova dhe Maqedonia janë të përkushtuara të hapin mundësi dhe rrugë të reja komunikimi që janë të destinuara për përmirësimin e jetës së banorëve të Dragashit dhe Mavrovës. Kështu deklaroi sot ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës Bejtush Gashi gjatë një vizite me homologun e tij maqedonas, Oliver Spasovski, në zonat kufitare në rajonin e Dragashit.

Vizita nisi në Strazimir, zonë që lidh Komunën e Dragashit me Mavrovën e Maqedonisë, banorët e të cilave zona për tri ditë rresht do të qëndrojnë dhe lëvizin në zonën kufitare të të dy shteteve.

293

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Ministri Gashi bëri të ditur përmes një postimi në Facebook se ky kalim i kufirit për këto ditë është mundësuar për shkak të lidhjeve që kanë banorët e këtyre dy komunave me njëri-tjetrin.

Ndryshe, gjatë kësaj vizite ministrat Gashi dhe Spasovki vizituan edhe Restelicën, ku kanë pasur takim me banorët e këtij fshati.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net