Opoja.net

Drejtorët e Arsimit nga Kukësi, Prizreni dhe Dragashi filluan koordinimin për shënimin e 20 vjetorit të Eksodit në Kukës

Drejtorët e Arsimit nga Kukësi, Prizreni dhe Dragashi filluan koordinimin për shënimin e 20 vjetorit të Eksodit në Kukës
Në këtë takim tre drejtorët e arsimit filluan sot koordinimin për shënimim e 20 vjetorit të Eksodit në Kukës.

Drejtorët u dakorduan që në këtë përvjetor të marrin pjesë nxënës nga shkollat e Kukësit, Prizrenit dhe Dragashit me ansamblet e shkollave, grupet e krijimeve artistike dhe ekipet e ndryshme sportive që ky përvjetor të jetë sa më madhështorë.

66

Cila mendoni së është më e mira për daljen nga krizën energjetike ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net