Opoja.net

Drejtori i Arsimit Vloran Cenaj vizitoi disa shkolla në Komunën e Dragashit

Gjatë ditës së sotme Drejtori i Arsimit, Vloran Cenaj, ka bërë një vizitë nëpër disa shkolla në Komunën e Dragashit për të parë nga afarë ecurinë e procesitë mesimorë, shkruan Portali “Opoja.net”

“Kam vizituar këtë javë disa shkolla në komunën tonë ku bashkë me drejtuesit e shkollave kemi parë nga afër rrjedhën e procesit edukativo- arsimor në nivelin parafillor, fillor dhe të mesëm të ulët.” ka thënë Vloran Cenaj.

Gjatë kësaj vizite Drejtori u nda shumë i kënaqurë me mbarëvajtjen e procesit mësimor në këto institucione shkollore.

“Gjatë vizitës në këto shkolla, nga afër shikuam edhe punimet në rregullimin e hapësirave të gjelbëruara dhe mirëmbajtjen e kopshteve.  U shpreha i kënaqur me mbarëvajtjen e procesit mësimor në këto institucione shkollore dhe i kënaqur me frymën garuese e cila mbizotëronte në shkolla gjatë garave në Kreativitet Kulturor dhe Mendim Kritik në nivel shkolle.” ka përfunduar Cenaj. /Opoja.net/

Image may contain: 5 people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting, table and indoor

Image may contain: 4 people, people sitting and indoor

Image may contain: sky, tree, outdoor and nature

710

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net