Opoja.net

Dy shkollat e binjakëzuara program të përbashket me rastin e 20 vjetorit të ekzodit

Dy shkollat e binjakëzuara program të përbashket me rastin e 20 vjetorit të ekzodit

Shkolla “Elmaz Ademi” nga Bardhoci i Kukësit dhe “Sezai Surroi” nga Bellobradi për vite me radh punojn në projekte të përbashkta, një binjakzim në mes dy shkollave që ka ndikuar pozitivisht për dy palët. Ky bashkpunim pritet që këtë vit, në 20-të vjetorin e ekzodit të paraqes edhe një program për të cilin është punuar një kohe të gjatë.

Shkollat e binjakëzuara tash e sa vite, janë në përgaditje me një program të përbashket si dy shkolla, ky program po organizohët pas takimeve të vazhdueshme e përgaditjeve me rastin e 20 vjetorit të ekzodit.

Temat në të cilat do të jet pragrami janë: Kuiz në histori me pyetje nga ekzodi dhe ngjarja e vitit 1999, Ese në gjuhë me temën “Ekzodi” dhe Vizatime e punime të ngjarjes së ekzodit 1999.

Vlen të theksohet se shfmu Sezai Surroi së bashku me shkollën e mesme të bashkurar Elmaz Ademi do të përformojn edhe në Kukës në programin e përgaditur nga bashkia e Kukës-it.

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net