Opoja.net

E pazakontë në Dragash: Drejtoria e pranon gabimin, Vetëvendosje e falënderon

Lëvizja Vetëvendosje në Dragash deri më tani ka qenë partia më e zëshme opozitare duke prezantuar dokumente të cilat e sfidojnë seriozisht qeverisjen komunale.

Por në politikë rivalitetet dhe mosmarrëveshjet nuk janë të përjetshme.

137

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Mundë të duket pak e pabesueshme, por sot qendra e VV-së në Dragash ka falënderuar Drejtorinë e Financave, pasi që kjo e fundit bëri një veprim të pazakonshëm deri më tani, duke pranuar gabimin.

Pasi VV gjeti një lëshim në raportin financiar të përgatitur nga Drejtoria për Ekonomi e Financa, kjo e fundit e pranoi lëshimin dhe e përgëzoi përfaqësuesin e VV-së për këtë gjetje./OpojaSot.com

Më poshtë njoftimi i VV-së dhe përgjigjja e Drejtorit të DEF

Pas ngritjes së shqetësimeve nga ana e qendrës tonë lidhur me raportin financiar te pergaditur nga Drejtoria për Ekonomi e Financa, kemi marrur përgjegjje nga ana e drejtorit përkatës në një afat kohor të arsyeshëm, gjë që nuk ka ndodhur më parë, për të cilën ne si qendër i jemi faleminderues.

Me këtë rast konfirmohet se reagimi jonë ishte i bazuar dhe se një kategori buxhetore ishte nënvlerësuar për 0.18€.
Ne si Lëvizje VETËVENDOSJE! do të përcjellim me kujdes çdo proces që ndodh në komunën tonë dhe do të kujdesemi që të evitohet cdo keqpërdorim i mundshëm.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto