Opoja.net

Energjia elektrike dhe diplomacia ekonomike, sfida të bizneseve prodhuese

Përfaqësues të bizneseve prodhuese, Shaqir Palushi, Burim Piraj dhe Luzim Syla, kanë deklaruar për gazetën “Epoka e re” se orientimi i bizneseve kah sektori i tregtisë në masë të madhe është dëshmi se qeveria s’ka bërë mjaftueshëm për sektorin prodhues.

Sipas tyre, sektori i prodhimtarisë është ai që ndikon në uljen e papunësisë dhe personave me asistencë sociale. Ndërkaq sfidë për ta mbetet problemi me energji elektrike, politikat tatimore dhe mungesa e diplomacisë ekonomike.

565

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net