Opoja.net

Familja 7 anëtarshe në Zaplluxhe, me shtëpi të re (Foto)

A ju kujtohet familja e Ajet Rrustemit nga fshati Zaplluxhe, Komuna e Dragashit.

Dje më datën 28.12.2015 ju dorzuan çelsat e shtëpis së re.
Fal angazhimit të shumë kompanive dhe presonave të vullnetit të mirë, u mundesua të gezohet edhe kjo familje.
Pas ndihmës së shoqatës “Jetimat” dhe publikimit te pamjeve të kushteve të kësaj familje në Opoja.net, organizohemi dhe zgjedhim një këshille që do të hecte përpara projektin e shtëpis së kësaj familje.
Falenderojme stafin për këtë familje nga ana e shoqatës “Jetimat”
Hoxhe Kasam Muhameti dhe
Hoxhe Safet Skanderi
Falenderojme edhe Stafin nga fshati Zaplluxhe:
Hoxhe Nail Sinani
Hajrush Mehmedi
Bajram Shemsidini
Gjithashtu falenderojme të gjithë donatorët që në cfardo menyre kanë ndihmuar në ndertimin dhe realizimin e kësaj shtëpie për këtë familje.

Zoti ju gezofte ashtu siq e gezuat këtë familje.


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

572

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net