Opoja.net

Fatmir Hasani së bashku me familjen investoi në sektorin e ushqimit në Tiranë

Fatmir Hasani së bashku me familjen investoi në sektorin e ushqimit në Tiranë

Inciativa private e biznesit krahas ekonomisë në raste kur ato i takojnë të dyja anëve Kosovës dhe Shqipërisë. Në emisionin Gjurmet të Televizionit të Tiranës është folur për një rastë konkret të investimeve që ka kryer në Tiranë, z. Fatmir Hasani, me origjinë nga fshati Buzez i Opojës në rrethin e Prizrenit.

Fatmir Hasani prej disa vitësh punon së bashku me familjen e tij në sektorin e ushqimit social të ngritur në qytetin Studenti. Për më shumë ju ftojmë të ndiqeni intervistën e plotë me z. Fatmir Hasani të realizuar nga emisioni Gjurmet në idenë e Lorenc Shehu.

© Opoja.net

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net

DKA në Dragash, sot ka organizuar mbajtjen e garave “Olimpiada Matematike”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net