Opoja.net

Filloi korrjeshirja në fshatin Pllajnik të Dragashit

Natyra Opoja
Filloi korrjeshirja në fshatin Pllajnik të Dragashit

Ka filluar fushata e korrje shirjeve, apo grumbullimi i grurit në Komunën e Dragashit. Fillimin e korrjes së grurit, sot e ka përcjellë nga afër edhe Flamur Sylejmani, ku në këtë rast i ka uruar pronarët për grumbullimin e grurit.

Korrja dhe grumbullimi i grurit sot ka filluar në fshatin Pllajnik, dhe gjatë këtyre ditëve do të vazhdon në të gjithë komunën e Dragashit. /Opoja.net/

Shtyhet seanca për rastin ku paditësja po kërkon nga Komuna e Dragashit kompensimin e dëmit në shumën prej 19 mijë euro

Opoja.net

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net