Fitër Bajrami nga Xhamia e Bresanës trasmetohet drejtpërdrejt në Televizionin e Opojës

Opoja.net Opoja.net Lajme Opoja

Ditën e Fitër Bajramit më: 17.07.2015 në xhaminë e re “muderris Rexhep Ismaili” në Bresanë, ekipi i “Televizionit Opoja” do të ju sjell pamje të drejtpërdrejta në kanalin e saj, në programin vijues, më rastin e 5 vjetorit të punës së mësimit të mejtepit të kësaj xhamie, si dhe ceremoninë e faljës së Fitër Bajramit.

Tv Opoja dhe Opoja.net

TELEVIZIONI OPOJA
Televizioni Opoja është televizioni i parë në Komunën e Dragashit, nisi zyrtarisht transmetimet më 22 Dhjetor të vitit 2014 dhe sot transmetohet më me shumë se në 10 platforma televizive, ku më një ekip tepër profesional, tashmë është bërë si një pjesë e rëndësishme e televizionëve që janë në transmetim në këto Platforma, Tv Opoja me rastin e 5  vjetorit të punës së mësimit të mejtepit të xhamisë “muderris Rexhep Ismaili”, si dhe ceremoninë e faljës së Fitër Bajramit, do ta trasmetojë programin e parë DREJTPËRDREJT.

TV OPOJA do ju sjell pamje të drejtpërdrejta në ekranin e saj në këto platforma: IPTV ILIRIA, DIASPORA TV, NIMITV, ALBTVSYSTEM, TEKOIPTV, KADRIANET, TELCOMM, EGC-KABLLOVIK,TERAHOST gjithashtu ju mund të ndiqeni edhe nga Portali i Opojës “Opoja.net” .

11659408_10203654997094155_6717257411690285293_n

PLAN PROGRAMI!
Planifikojmë për të promovuar punën 5 vjeçare me vijuesit e mejtepit të xhamisë së re të Bresanës, prej se është hapur kjo xhami (kryesisht me vijuesë nga Bresana dhe Kuklibegu). Pas faljes së namazit të sabahit e deri në fillimin e faljes së Fitër-Bajramit, inshaAllah do të shfaqim një program (Kuran, ilahi, kaside, recitime…) me këta vijuesë, para xhematit në këtë xhami, dhe do të trasmetohet drejpërdrejt në Televizionin e Opojës.

SQARIM;
Nga viti 2010-2015: Janë të evidentuar 193 vijuesë, prej tyre:
50 kanë mësuar: Dritën e Zemrës, leximin e Kuranit, sure e dua përmendësh.
2 vijuese kanë mësuar edhe Texhvid dhe kanë bërë hatme – plotë 5 vite kanë mësuar.
12 janë në prag të hyrjes së leximit të Kuranit.
22 janë duke i mësuar shkronjat.
15 kanë mësuar nga “Drita e Zemrës”.
Të tjerët, kanë ndërprerë mësimin për shkak të vazhdimit të tyre në shkolla të larta – të mesme ose universitare, ose për arsye të tjera.
“XHEMAT DHE VIJUESË TË NDERUAR: URIME 5 VJETORI I PUNËS, DHE I MËSIMIT NË KËTË MEJTEP. INSHAALLAH GJITHHERË DO TË KEMI GJENERATA TË REJA – TË SHËNDOSHA DHE TË DREJTËEDUKUARA” ka theksuar 
Imami-mësuesi: Kasam Muhameti.

https://www.youtube.com/watch?v=ToulWEJb5L0

(Opoja.net dhe Opoja.tv)

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-