Opoja.net

Flamur Kasami gjatë garës Kur’anore në Iran (Video)

Lajme Opoja

 Gara botërore në Kur’an e mbajtur në Iran ku morën pjesë 85 garues nga 50 shtete të ndryshme e në mesin e tyre ishte edhe Flamur Kasami nga Republika e Kosovës. Mirpo ai nuk arriti të shkoj në finalen ketë garë arriti ta tekaloj shoku  i tij nga shkupi Xhemail Nehiju.

“Allahu xh.sh. me mundesoi qe te jam pjesemarres ne garat boterore ne Iran. Por per fat te keq nuk pata mundesi qe te arrij ne finale. Megjithate une pata kenaqesin qe te shoh fytyra te ndryshme nga 50 shtete ku ishin pjesemarres mbi 85 garues.
Ne kete rast ju lajmeroi dhe uroi nga zemra vellaun Xhemail Nuhiju i cili i tejkaloi kufirat e gjithe ketyre shteteve dhe arriti te shkoi ne finale” ka cekur Flamur Kasami
(opoja.net)

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net

Dy raste të reja me Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni

Në moshën 86-vjeçare ka ndërruar jetë Shaban Mejzini

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net