Opoja.net

Fshati Pllavë sot nuk do të ketë ujë

Njoftohen banorët e fshatit Plavë, se të dielën nuk do të furnizohen me ujë, për shkak se Hidroregjioni Jugor do të bëjë pastrimin e rezervuarit.

Për këtë, ju kërkohet mirëkuptim dhe mbështetje në këtë aksion, i cili është në të mirë të shëndetit tuaj!

481

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net