Opoja.net

Gara për lopën më të bukur (Video)

Për pjesën më të madhe të njerëzve zakonisht shfaqjet e bukurisë nuk kanë të bëjnë aspak me lopët… por në një fshat rus çdo vit mbahet një garë bukurie ku juria zgjedh lopën më të bukur. Gara e bukurisë së gjedheve ka disa vite që po zhvillohet dhe anëtarët e jurisë thonë se vendimi për fituesin nuk ndryshon shumë nga vendimi në shfaqjet njerëzore.

Është paksa e ngjashme me femrat, është ai shikimi i parë që të tërheq!- thotë NikaBons, anëtar i jurisë nga Holanda.

91
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Që lopët të shkëlqejnë ditën e garës dhe të jenë më të buta ushqehen më një dietë speciale. Ato madje edhe i dekorojnë me disa detaje të vogla.

https://youtu.be/6UFjW7JzgUo

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto