Opoja.net

Gjashtë banorë të Dragashit ju bashkuan luftërave në Siri e Irak

Lajme Opoja
Gjashtë banorë të Dragashit ju bashkuan luftërave në Siri e Irak

Faqja e Facebook-ut Jo në emrin tim e cila është projekt i medias Radio Evropa e Lirë, ka prezantuar një grafikon, ku tregon numrin e pjesëmarrësve në luftërat e huaja nga Komunat e Kosovës.

Sipas këtyre të dhënave, nga viti 2012 deri në 2017 nga Komuna e Dragashit, në Siri ose Irak kanë shkuar për luftë 6 persona.

Prishtina ka numrin më të madh të pjesëmarrësve në këto luftëra me 61 luftëtar, e pasuar nga Gjilani me 36 dhe Prizreni me 31 sosh.

Komuna nga e cila më së paku banorë janë bashkuar luftërave të huaja është Rahoveci me vetëm 1 pjesmarrës. /Rel

Ministria e Infrastrukturës: Të gjitha rrugët janë të kalueshme, në disa prej tyre ka pasur intervenime

Merlinda Guraj

Sa paguhen kosovarët në Gjermani dhe Zvicër?

Merlinda Guraj

Krasniqi: Vetëm vaksinimi i përgjithshëm ndikon në menaxhim të pandemisë COVID-19

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net