Opoja.net

Gjykata e Tenderëve në Dragash obligon rivlerësimin e tenderit për ujësjellësin

Organi Shqyrtues i Prokurimit ka kthyer në rivlerësim aktivitetin e prokurimit të Komunës së Dragashit për vazhdimin e punimeve në ndërtimin e ujësjellësit në këtë qytezë, shkruan “Koha Ditore”.

Ky organ ka konstatuar se komuna në këtë aktivitet ka vepruar në kundërshtim me dispozitat e Ligjit të prokurimit publik, prandaj dhe ka aprovuar si të bazuar ankesën e operatorit ekonomik “Puna shpk & K-Ing shpk”.

583

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net