Opoja.net

Halil Kastrati bën me banesë te re një nënë me bijën e saj nga fshati Brezne (Foto)

Hoxha Halil Kastrati, e bën me banesë të re një nënë e bijë nga fshati Brezne.

Ai në faqen zyrtare ka prezentuar edhe videon emocionuese kur i dhuron banesën kësaj familje.

280

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Hoxha Halil Kastrati njihet për aktivitetet e tij të shumta bamirëse në gjithë Kosovën.

Zot o Zot , shume prekese

E gezofshi banesen e re

Veq nene e bij  ishin pa shtepi dhe pa asgje, jetonin ne fshatin Brezne te Dragashit , tani kane banesen e tyre te re

“ Halil, te lutem a ka mundesi te shkoj te vorri i babit dhe ti tregoj se ne u bem me strehim

Pasha Zotin, hiq lehte se kemi, edhe ne kemi ndjenja, edhe ne kemi emocione, edhe ne kemi merzi e lote

Video me plote emocione neser ne faqen e shoqates ne ora 20:30

Shume raste po i kemi, shume nga to te dhimbshme, çdo dite me histori te reja, por, ajo qe na bene te forte dhe per te vazhduar jeni ju donator

Zoti kurr mos ju humbte e ju shperblefte me te mirat e Tij

 

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net