Opoja.net

Haradinaj premton mbështetje për goranët në Kosovë

Haradinaj premton mbështetje për goranët në Kosovë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti sot në takim një delegacion të komunitetit goran të Kosovës, të udhëhequr nga deputeti i Kuvendit të Kosovës, Adem Hoxha.

Përfaqësuesit e komunitetit goran i përcollën Kryeministrit Haradinaj urimet e përzemërta për detyrën e re, duke parashtruar edhe shqetësimet e tyre që lidhen me jetën e përditshme në zonat e thella malore, ku jeton kryesisht ky komunitet. Papunësia, infrastruktura e dobët, mungesa e shërbimeve adekuate shëndetësore, janë theksuar si brengat kryesore të këtij komuniteti.

Haradinaj Hoxha

Kryeministri Haradinaj, u zotua se do të punojë në krijimin e mundësive sa më të mira dhe të lehta për jetesë për të gjitha komunitetet në Kosovë, përfshirë edhe komunitetin goran, si dhe shprehu përkushtimin e tij për të trajtuar kërkesat e tyre.

Në Dragash, Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ndihmon familjet në nevojë!

Opoja.net

Disa fshatra të Dragashit nesër mbesin pa rrymë

Opoja.net

Ambasadori i Bullgarisë, Hristo Gudjev viziton Komunën e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net