Opoja.net

Hyseni në Dragash, gjëndja e sigurisë është e mirë

Ministri i Punëve të Brendshme Skender Hyseni, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, sot qëndroi në Dragash, ku u takua me kryetarin e Komunës, Salim Jenuzin.

Kryetari i Komunës së Dragashit, Salim Jenuzi me bashkpunetorët priti në takim pune Ministrin e Punëve të Brendshme, Skender Hyseni me bashkpunetorët.

Qëndrim i përbashket është se gjëndja e sigurisë në Komunën e Dragashit është e mire, ka thënë drejtori i Administratës komunale dhe Personelit, Avni Nebi, trasmeton Opoja.net.

image

image

584

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net