Opoja.net

I jepet lamtumira e fundit prof. Rami Shaqirit, kolegët e kujtojnë

Sot në varrezat e Bresanës iu dha lamtumira e fundit prof. Rami Shaqirit i cili ndërroi jetë mbrëmë.

Ishte njëri nga kuadrot a para të Bresanës, i cili fitoi gradën profesor i historisë, dhe që u angazhua dhe dha kontributin e tij, si mësimdhënës i dalluar në shkollën e mesme në komunën e Dragashit, që nga fillimi i viteve të 1970-ta.

Për veprimtarinë e tij jetësore foli edhe kolegu i tij i vjetër Abaz Qengaj.

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net