Opoja.net

Inspektorët e Prizrenit, dyshojnë për zjarrvënie të qëllimshme në lokalin afarist

Inspektorët e Prizrenit, dyshojnë për zjarrvënie të qëllimshme në lokalin afarist

Zyrtarët e Drejtorisë së Emergjencave në Prizren dyshojnë se djegia e një lokali afarist pak ditë më parë në qendër të qytetit mund të ketë ndodhur si pasojë e zjarrvënies së qëllimshme.

Sipas tyre, u takon organeve të hetuesisë që ta shqyrtojnë më tej këtë rast. Ndërkohë pjesëtarët e Policisë rajonale të Prizrenit kanë bërë të ditur se lidhur me shpërthimin e zjarrit në një nga kafenetë në “Sheshin e Lidhjes” janë intervistuar katër persona dhe se procedurat përkatëse të shqyrtimit të rastit janë në vijim e sipër, shkruan sot gjerësisht Koha Ditore.

Shtatë raste të dhunës në familje për 24 orë – viktimat të gjitha gra

Opoja.net

Rrahen tre policë në Prizren, bëhen për spital

Opoja.net

​Zhduket një e mitur në Prizren

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net