Opoja.net

Ish Kampioni botës , Enver Idrizi nga Amerika ia bëson shëndetin Dr.Hatim Baxhakut kirurgut Opojarë

Opoja Shëndeti
Ish Kampioni botës , Enver Idrizi  nga Amerika ia bëson shëndetin Dr.Hatim Baxhakut kirurgut Opojarë

Dr.Hatimi kirurgu i njohur Prizrenas pas karrirës së tij shumë vjeqare ne spitalin e Prizrenit dhe më gjër , tash më punon në spitalin turk “Ortmedica” në Prizren , si nje doktor i shkelqyer dr.Hatimi se fundi pati ish Kampionin e botes Enever Idrizin nga Amerika , i cili ia besoj shendetin kirurgut Prizrenas.

Dr.Hatimi ndër vite punoi edhe ne spitalin e Mitrovices në munges të kudarit , disa ditë me parë se bashku me Dr.Nadir Abazin kirurg i femijve , kryen dhjetë intervenime kirurgjike për 48 orë , si nje doktor i vyer dhe puntor ai fitoj besimin e shumë njerzve ku dhe njeherit gjatë karrirës së tij 30 vjeqare si Kirurg i përgjitshem kreu 13 mij Operacione.

Shkeljet në tenderin e Komunës së Dragashit për ambulancë

Opoja.net

Fshati Brezne vazhdon të mbetet në terr!

Opoja.net

LDK-ja në Dragash propozon dy kandidatë për Kuvendin e Kosovës!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net