Opoja.net

Jeta nëpër stane ose shtallë të Bjeshkevë të Opojës (Video)

Në bjeshket e Opojës ju mund të gjitheni shumë stone të ndryshme ose shtalla ku mbahen gjahet e ndryshme të bagetive, Nexhmedin Ramadani ka viztuar njeren nga to dhe na ka sjellur një emision mjaftë të qelluar.

Nesaf ibrahimi nga Zgatari i Opojës ose qobani siq e njohin në këtë trevë na flet për shtallen e tij e cila që katër vite e ka të guri  i zi i bjeshkës se Zaplluxhes. Ai numeron rreth 500 copa bageti, ai flet për të gjitha ato qka i perjeton në punën e tij.

546

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net