Opoja.net

Kanalizimet në lumenj, shqetësim i madh për qytetarët në Dragash

Kanalizimet në lumenj, shqetësim i madh për qytetarët në Dragash

Ruajtja e ambientit është një kriter shumë i rëndësishëm për integrim në Bashkimin Evropian, por nga autoritet tona komunale ky kriter ende po injorohet.

Fatmir Halili, profesor universitar dhe ish kandidat i NISMA-s për kryetar të Dragashit, është njëri prej qytetarëve më të zëshëm sa i përket ngritjes së zërit për problemet që i rrethojnë qytetarët e komunës sonë.

Së fundmi Halili ka publikuar fotografi ku tregon se si kanalizimi derdhet në lum, duke shpërfaqur edhe vetëdijen tonë kolektive sa i përket ruajtjes së ambientit./opojasot.com

Postimi i plotë

Fotografitë e mëposhtme tregojnë dy gjëra. Së pari tregohet puna e keqe e qeverisjes lokale, e cila ka investuar në ndërtimin e kanalizimit tek lumi, ndërsa gypat kanë ngelur si mos më keq për afër tri vite, dhe së dyti, fotografitë tregojnë edukimin tonë qytetar, duke hedhur mbeturinat e shumta në lumë. Vërtet për keqardhje!

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net