Opoja.net

Kasim Qafleshi: Një selam nga larg për darkuesit e Hajvalisë

Opinione
Kasim Qafleshi: Një selam nga larg për darkuesit e Hajvalisë

Obobo ç’na gjeti.Po si nuk keni turp.Jam kurioz t’a di se si do të ju vie fundi.E di se varrimi juaj do të bëhet me ceremoni të larta shtetrore,por nuk do të jetë aq domëthënës.Me keqardhje e them.Por,realiteti është paksa i hidhur.U ngopëm me mashtrime e gënjeshtra,kurse ju akoma nuk u ngopët me dreka e darka të rrëmbyera nga djersa e popullit.

Labi,të njohë si kënëtar,njëherit edhe si humanist i suksesshëm,por më duhet ta them: ‘’shpresoj mos të të shoh herave të tjera në këtë grackë’’.Labi,je futur në det pa pasur njohuri në not.Je futur në mal pa sakicë i nderuari këngëtar i Ferizajit të Kosovës së Shqipërisë.Mos ma merr për të keq.Prapë të adhuroj si këngëtar e si humanist.

Më kureshtar do të isha,që të gjëj një përgjigje për birin tim kur një ditë do të më pyes se përse zgjodha Evropën para Kosovës…?!

Sigurisht,do të më duhej të ia kthej një përgjigje e që do të ishte: ‘’Më fal biri im,zgjodha Evropën para Kosovës,sepse të largova nga këta infektusit politikë,dhe nuk dëshirova të të udhëheqin këta’’.

Për më shumë,ndiqeni videon e mëposhtme.

Loading...

Mos i humb

21 vjet liri!

Fari Kolloni

Heroizmi i rënies së Afrimit dhe Fahriut, frymëzim për brezat liridashës

Opoja.net

Paga minimale: E zotëron punën, sepse e zotëron veten!

Opoja.net

Zhvillime të bujshme në Kosovë

Opoja.net

Dr. spec. Selami Sylejmani në 20 vjetorin e lirisë vjen me shkrimin për dëshmorin e kombit Dr. Fahredin Hotin

Opoja.net

Cilët njerëz i duhen Kosovës?!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net