Opoja.net

KFOR-i do të mban manovra ushtarake në Dragash

Dragash, 24 gusht 2016 – Të premten më 26 gusht 2016, një ushtrim i forcave manovruese të KFOR-it do të zhvillohet në rrugën nga Cyleni deri të Guri i Zi të fshatin Zaplluxhe të Dragashit. Rruga nga Cyleni e deri te Guri i Zi do të jetë e mbyllur prej orës 9:00 deri në ora 17:00.

Njoftimi është konfirmuar edhe nga vetë kryetari i Komunës së Dragashit, Salim Jonuzi, shkruan Opoja.net.

Ky ushtrim nuk është përgjigje ndaj, apo përgatitje për, çfarëdo situate aktuale apo që pritet të ndodhë në Kosovë.

KFOR-i në mënyrë rutinore zhvillon ushtrime për të treguar se KFOR-i është i vendosur dhe i aftë të dislokojë forca në mënyrë efektive kur shfaqet nevoja, si pjesë e përkushtimit për të frenuar çfarëdo dhune apo trazire për të ruajtur ambient të qetë dhe të sigurtë dhe lirinë e lëvizjes.

© Opoja.net

 

Biografia e Heroit të Kosovës Ilmi Bahtjari-Oçalani

Opoja.net

Kryetari Shabani uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net