Opoja.net

Komuna e Dragashit anulon tenderin për rregullimin dhe pastrimin e Liqenit të Breznës

Lajme Opoja
Komuna e Dragashit anulon tenderin për rregullimin dhe pastrimin e Liqenit të Breznës

Komuna e Dragashit ka njoftuar në faqen e saj zyrtare se ka anuluar aktivitetin e prokurimit që planifikonte kontraktimin e një operatori ekonomik për rregullimin dhe pastrimin e Liqenit të Breznës.

Arsyeja e anulimit të këtij aktiviteti, sipas asaj që shkruhet në njoftimin zyrtar të datës 23 tetor, është tejkalimi i vlerës së parashikuar të kontratës, të shpallur nga autoriteti kontraktues. Në njoftimin për anulim të procedurës së tenderimit thuhet se “Ka qenë një ofertë, por ka tejkaluar buxhetin e planifikuar sipas njoftimit me kontratë.”/Opoja.net

Lista prej 278 fermerëve perfitues të subvencioneve nga komuna e Dragashit

Opoja.net

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net

Dy raste të reja me Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net