Opoja.net

Komuna e Dragashit lëshon tre oborre të shkollave për shërbime të mërgimtarëve

Oborri i shkollës “28 Nëntori “në Brodosanë, “Fetah Sylejmani” dhe “Ruzhdi Berisha” në Dragash deri me datë 20.08.2021 do të jenë në shërbim të mërgimtarëve.

Me kërkesë të Kryetarit të Komunës Shaban Shabani, DKA në Dragash ka marrë vendim që hapësirat e oborreve të shkollave “28 Nëntori” në Brodosanë, “Fetah Sylejmani” dhe “Ruzhdi Berisha” në Dragash të jenë në shërbim të mërgimtarëve për parkimin e veturave të tyre.

Nga sot e deri më 20.08. 2021 oborret e shkollave të lartcekura do të jenë në shërbim të mërgimtarëve për parkimin e veturave dhe përjashtuar veturat zyrtare nuk do të lejohet asnjë veturë tjetër të parkohet në oborrin e shkollave.

Dragash, ia theu xhamat e veturës dhe e pastaj e sulmoi fizikisht

Opoja.net

Tre meshkuj dhe një femër rrahën mes veti në Dragash

Opoja.net

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
 
NA NDIQENI
Send this to a friend