Opoja.net

Komuna e Dragashit ndanë mirënjohje për mësimdhënës dhe drejtorë më të mirët për vitin 2018

Sot janë ndarë mirënjohje për mësimdhënës dhe drejtorë të shkollave të përzgjedhur nga komunat e tyre si më të mirët për vitin 2018.

Nga komuna e Dragashit mësimdhënësi më i mirë është zgjedhur Bilall Berisha dhe drejtorët me të mirë Elvir Ilijazi dhe Ajet Reshiti.

101
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Mirënjohjet janë ndarë me qëllim të vlerësimit dhe respektimit të punës dhe angazhimit të tyre për edukimin dhe arsimimin e gjeneratave të reja, duke inkurajuar të gjithë për të ndjekur shembullin e tyre. /Opoja.net/

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net

Aksident trafiku në Dragash, 6 të lënduar

Opoja.net

Nga sot, Kosova dhe Shqipëria me pikë të re kufitare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto