Opoja.net

Komuna e Dragashit ndanë subvencione për Shka Bresanën dhe tri shoqatave sportive

Komuna e Dragashit ndanë subvencione për Shka Bresanën dhe tri shoqatave sportive

Komuna e Dragashit me vendimin e Kryetarit dhe mbi thirrjën publike të datës 24.03.2020, nga komisioni vlerësues  ka shpallur fitues për subvencionim këto OJQ, shkruan OPOJAnet.

KF Aroma do të subvencionohet nga Komuna e Dragashit me shumën prej 2 mijë euro, FC Dragashi Sport do të subvencionohet nga Komuna e Dragashit me shumën prej 2 mijë euro, KF Opoja do të subvencionohet nga Komuna e Dragashit me shumën prej 7 mijë e 400 euro dhe Shka Bresana do të subvencionohet nga Komuna e Dragashit me shumën prej 12 mijë euro.

Më poshtë i keni edhe dokumentet e siguruara nga OPOJAnet ku mund të shikoni edhe aktivitetet që do ti kryjen këto shoqata dhe shumë që kanë kërkuar. /OPOJAnet/

Në Kukajan automjeti godet biçiklistin dhe ikën!

Opoja.net

Komuna e Dragashit deklarohet për vdekjen e 4-vjeçares

Opoja.net

Mbytet 4-vjeçari në Dragash, ra në lumë derisa po luante me shokët

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net