Komuna e Dragashit – Njoftim

Shpallje & Njoftime

Njoftohen qytetarët e komunës sonë, se në respekt të 15 Qershorit- Ditës së Çlirimit, Drejtoria për Kulturë, Rini e Sport, organizon aktivitete të ndryshme kulturo sportive.

Agjenda e Aktiviteteve:

Më 14.06.2014 ( e diel) në Mejdan, me fillim në ora 1600,  organizohet Gara e Vrapimit të Kuajve.

Më 15.06.2014 ( e hënë) Akademi Solemne ( Salla e Kuvendit Komunal) – ora 10:00

Vizitë varrezave të Dëshmorëve në Dragash e Buqe – ora 10:30

Në programin kulturo – artistik, në Platon e Qytetit, me fillim në ora 12″00 , do të marrin pjesë shkollat pjesëmarrëse të “Festivalit Rinor – 2015”, me pikat më të suksesshme të përzgjedhura nga juria e festivalit, si dhe këngëtarë të njohur nga komuna jonë.

Urime Dita e Çlirimit !

 

Shpallje për vende të lirë pune në Dragash

Opoja.net

Rezultati i testit me shkrim për mësues klasor në fshatin Blaç dhe Kuk

Opoja.net

Rezultati i testit me shkrim për mësues klasor në shkollën “Shaban Shabani” Plavë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net