Opoja.net

Koncert humanitar në ndihmë të Gentiana Qafleshi

Në ndihmë të Gentiana Qafleshit janë mobilizuar shumë persona dhe grupe të ndryshme shoqërore.

Pas bashkëvendasve të saj nga Opoja dhe diaspora, kompanive telefonike Vala dhe IPKO, studentëve të UPZ, në aksion për të tubuar fonde janë bashkuar edhe disa këngëtarë, shkruan Opoja Sot.

122
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Të mërkurën me 7 shkurt me moton ‘Të ndihmojmë Gentiana Qafleshin’ në ambientet e Hotel ‘Meka’ në Dragash do të mbahet Koncert Humanitar.

Duke filluar nga ora 16:00 do të performojnë këngëtarët e njohur të estradës Gold Ag, Aida Doçi si dhe artistë të tjerë nga Opoja.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto