Opoja.net

Kontrata 74 mijë euro për adaptimin e hapësirave të shërbimit emergjent në QKMF Dragash

Kontrata 74 mijë euro për adaptimin e hapësirave të shërbimit emergjent në QKMF Dragash

Komuna e Dragashit gjatë ditë së djeshme ka nënshkruar kontrat më “Limitproject” Sh.p.k nga Prishtina për adaptimin e hapësirave të shërbimit emergjent në QKMF Dragash. 

Në bazë të dokumenteve të siguruar nga “Opoja.net” shihet se vlera e kontratës mes Komunës së Dragashit  dhe kompaninë në fjalë është 74 mijë e 487 euro.

Në këtë LINK   ju mund ti gjeni të gjithë marrveshjën, dhe punët që kompania në fjalë do ti kryjer për Qëndren Klinike të Mjeksisë Familjare në Dragash.

Shtyhet për në fund të marsit gjykimi ndaj të akuzuarit për sulm në një kafiteri në Bellobrad të Dragashit

Opoja.net

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net