Opoja.net

Krenaria opojane e prizereniane

Aktuale Opoja

Të jemi krenarë vetëm se jemi shqiptarë me duket sa anakronike aq dhe absurde sepse çdo popull do të ishte i tillë për origjinën e vet, ashtu si mund të krenohet edhe një analfabet sepse ka mësuar të lexojë, kur të tjerët kanë shkuar shumë larg me arritjet e tyre.

Opoja, po, duhet të jetë krenar me doktor Hatim Baxhakun, për përfaqësimin e dinjitetshëm në Parlamentin e Kosovës. Personalitet i kompletuar, me biografi të pastër kombëtare.
I cili dallon nga disa të tjerë që janë persona të kapur, shërbëtorë të shërbimeve sekrete të huaja dhe të korruptuar, të cilët i sjellin dëme vendit shumë herë më shumë se armiqtë e përbetuar të Kosovës ngase nga ata ruhemi.

Loading...

Mos i humb

Kryetari i Dragashit Shaban Shabani sot priti në takim Kryeministrin Albin Kurti

Opoja.net

Kryeministri Kurti respekton thirjën e ezanin në Dragash!

Opoja.net

Qeveria nuk duhet të flejë, t’i eliminojë taksat për lëndën e parë

Opoja.net

Tre të arrestuar në Komunën e Dragashit për mosrespektim të dispozitave shëndetësorë gjatë pandemisë

Opoja.net

“Jetimat e Ballkanit” ndihmon me pako ushqimore dhe higjienike 70 familje në nevojë në Dragash

Opoja.net

Përkujtohet beteja e Kosharës nga luftetari Opojar

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net