Opoja.net

Kryetari i Komunës takohet me përfaqësuesit e Këshillit të Prindërve dhe drejtorët e shkollave, diskutohet për grevën

Lajme Opoja
Kryetari i Komunës takohet me përfaqësuesit e Këshillit të Prindërve dhe drejtorët e shkollave, diskutohet për grevën

Kryetari i Komunës sot është takuar me përfaqësuesit e Këshillit të Prindërve të shkollave dhe drejtorët e shkollave në Dragash, me të cilët është diskutuar rreth situatës aktuale, në këtë kohë kur greva e përgjithshme e mësimdhënësve ka hyrë në ditën e dhjetë.

Kryetari i komunës së bashku me drejtorë dhe përfaqësues të prindërve, kanë diskutuar për nevojën e tejkalimit nga kjo situatë e krijuar duke pasur parasysh në theks të veçantë interesin e nxënësve për vijim të mësimit. Në të njëjtën kohë, i është kërkuar Sindikatës së Arsimit në Dragash që në koordinim me SBASHK-un të gjejnë alternativën në mënyre që procesi mësimor të vazhdoj.

“Sugjerimi jonë është që në koordinim me SBASHK-un të ndërpritet greva dhe të filloj procesi mësimor. I kuptojmë shqetësimet e mësimdhënësve, e theksova nevojën për vazhdim të dialogut ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe SBASHK-ut, për të arritur deri tek zgjidhja që do të shënonte fundin e grevës dhe rifillimin e mësimit.”-u shpreh kryetari Shaban Shabani.

Betohet Joe Biden, zgjidhet presidenti i 46-të i Shteteve të Bashkuara

Merlinda Guraj

“Avullimi” i 2.1 milionë eurove nga Thesari i Shtetit, gjykata ia vazhdon edhe për dy muaj paraburgimin Labinot Grudës

Merlinda Guraj

Thaçi, Veseli, Selimi, Krasniqi dhe të tjerët aplikojnë për tu regjistruar si votues jashtë Kosovës për zgjedhjet e 14 shkurtit

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net