Fatmir Mehmeti personalitet i vendosur

Opoja Personazhe

Lindur më 13.3.1964. Shkollën fillore e kreu në Kuk dhe Bresanë, shkollën e msme në Bresanë dhe në gjimnazin e Prizrenit. Shkollën e lartë, drejtimi gjuhë dhe letërsi shqipe, në SHLP”Xhevdet Doda” Prizren, fakultetin filologjik, drejtimi gjuhë dhe letërsi shqipe në Universitetin e Prishtinës. Kandidat Masteri në drejtimin gjuhë shqipe, grupi i mësimdhënies, në Universitetin “Hasan Prishtina” në Prishtinë, Fakulteti Filologjik Veprat: Merret me shkrime duke kultivuar prozën dhe poezinë “Kohë e mbrishtë” përmbledhje me poezi, viti 1997 ” Vargjet vesojnë” përmbledhje me poezi, viti 2000 “Bukuri vargjesh” përmbledhje me poezi, viti 2006 Poezitë i ka të publikuara në “Antologjinë e shkrimtarëve shqiptarë” Ka të publikuar artikuj nga sfera e gjuhësisë dhe aktualiteti politik nëpër disa gazeta dhe revista kosovare. Veprimtaria arsimore: mësimdhënës që nga viti 1998. Gjashtë vite drejtor shkolle në SHMU “Samidin Emini” Kuk. Aktualisht i papunë, Kryetar i Degës së LDK Dragash I përndjekur politik që në vitin 1989/1990./Opoja.Net/

Nga 50 mostra të testuara, 4 mësimdhënës dhe një nxënëse dalin pozitiv në Sh.M.L.”Ruzhdi Berisha” në Dragash

Fisnik Guri

Ndërpritet mësimi në një shkollë në Dragash, ka dyshime për Covid-19

Kushtrim Guraj

Fjolla Halimi nga Opoja, nxënëse e klasës së katërt në Gjermani, shkruan kaq bukur gjuhën gjermane

Fisnik Guri
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net