Opoja.net

Kryetari Shaban Shabani bën thirrje për përmbajtje të rregullave dhe rekomandimeve nga IKShPK

Kryetari Shaban Shabani bën thirrje për përmbajtje të rregullave dhe rekomandimeve nga IKShPK

Të dashur qytetarë të komunës së Dragashit

Më të vetmin qëllim, mbrojtjen e shëndetit të të gjithë qytetarëve të Komunës së Dragashit, ju bëj APEL për respektim të rregullave dhe udhëzimeve nga Instituti Kombëtarë i Shëndetit Publik, për tu mbrojtur nga virusi COVID 19.

Me shqetësim kam përcjellur lëvizjet dhe daljet e shumta të qytetarëve, shpesh herë të panevojshme ( shëtitje apo pikniqe).
– Dilni vetëm për furnizime për nevoja ushqimore dhe medikamente;
– Merrni masat mbrojtëse dhe higjienike;
– Shmangni kontaktet dhe respektoni distancën.
– Në rast të mospërfilljes së rregullave të caktuara, jemi të detyruar të veprojmë sipas rregullave dhe ligjeve në fuqi.
Në fund kërkojmë që të mos bini pre e informatave të rreme dhe të pakonfirmuara të cilat ngjallin panik në opinion ngase tash për tash komuna jonë nuk ka persona të konfirmuar me COVID-19. Por, kjo nuk nënkupton që ne nuk i ekspozohemi këtij rreziku të vazhdueshëm. Ju lutemi edhe një herë respektoni rregullat për të mirën e përgjithshme.
– Me kujdes të shtuar, respektim të rregullave dhe besim në ndihmën e Zotit së bashku do e kalojmë këtë sfidë.

Sinqerisht Kryetari i Komunës së Dragashit

Kryetari Shabani uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net

Komuna e Dragashit sot shtron “Iftar” për punonjësit në ketë Institucion

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net