Opoja.net

Kryetarja e komunës së Haraçinës viziton Dragashin

Kryetari i komunë së Dragashit Shaban Shabani priti në takim kryetaren e komunës së Haraçinës znj. Milikije Halimi me bashkëpunëtorë dhe znj.Rrezarta Jakupi konsulente në hartimin e Projekt të EU-CBC .

Qëllimi i vizitës ishte shqyrtimi i mundësive për bashkëpunim në realizimin e projekteve ndërkufitare në mes të komunës së Dragashit dhe komunës së Haraçinës nga Maqedonia e Veriut. Të dy kryetarët shprehën gatishmërinë për bashkëpunim të mëtejshëm në të ardhmen jo vetëm në projekte të përbashkëta po edhe në fusha të tjera.

Dragash, ia theu xhamat e veturës dhe e pastaj e sulmoi fizikisht

Opoja.net

Tre meshkuj dhe një femër rrahën mes veti në Dragash

Opoja.net

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
 
NA NDIQENI
Send this to a friend