Kuptone rëndësinë e fesë o qeveritarë

Opoja.net Opoja.net Opinione

Autor: Kushtrim Guraj

Kemi ardhur në këtë botë që të jetojmë me kushtet dhe me ligjët e krijuesit tonë All-llahut, Ai na ka krijuar dhe vëtëm Ai e di se si mund të jetojmë ne, ligje për qdo njeri vëtëm Ai mund të jep, e jo qeveritarët tanë. Si mundët që të jep ligje e të vendosë për popullin ku ata nuk jan me popullin, për të folur është shumë lehtë për të vepruar është shumë vështirë. Prandaj i lutem shumë që qeveritarët tanë mos të provojë më të luajnë me jetën e njërzeve, ju nuk e dinë se qfarë na duhet neve ju nuk ka krijuat andaj mos ju përzini ligjeve të Allahut. E them këtë pasi duke parë që kohevë të fundit jemi futur në sprovat e Allahut. Kjo jetë, kjo botë mos ta harroni që është jetë me sporova, Allahu nuk ja jep qevëritareve mundësin që të luajnë me popullin, Ai i sporvon dhe në fund e ndeshkon atë popull ashtu siq ka berë edhe me shumë popuj tjerë.

Më shkon ndërmend tek arrestimet e hoxhallareve dhe tek ndalimi i mbulesës nëpër shkolla, qfarë ju benë o qeveritarë hoxhallaret e mbulesa. Policia arriti ti arrestoj hoxhallaret por ja ndeshkimi si po ju shkonë me protesta, ne qdo gjë po shohim. Po e ndaloni mbulesën nëpër shkolla e ju vetë qevëritaret po mbuloheni duke ikur nga populli. Vetëm keshtu ju mund ta kuptoni rëndesinë e fesë së Allahut dhe të ligjeve të tij.

Hoxhallaret shumë lehtë i arrestuat për ikjen e 50 të rinjeve për në Siri, pse nuk e arrestoheni vetin për ikjen e 50.000 migranteve, pse nuk e ndeshkoni vetën tuaj , del në rrugën e duhur në rrugën e Allahut e cila padushim është rruga me e mirë. Vetëm keshtu e kuptoni rëndesin e fesë o qeveritarë.

Mbulesa shumë lehtë është me ja ndal vajzave, grave e nënave tona. Ato vetëm po mbulohen nga e keqja që mund të ju ndodhë, ato vetëm po e ruajnë nderin që kan po e respektojnë ligjët e Allahut, pasi Allahu na ka porositur për ketë dhe ne duhet të veprojmë ashtu si thojnë ligjet e Tij, padyshim se ligjet e Allahut janë të vërteta. Pse ju o qeveritarë po mbuloni dhe po ikni nga populli. Vetëm kështu mund të kuptojnë rëndesinë e fesë. Dilni në rrugën e drejtë, o qeveritarë.

Populli po largohet që të gjejë një jetë me të mirë, e kjo me jep të kuptojë së populli është i pafajshëm, ata qe nuk i duan ligjet e Allahut po ndeshkohen.

Unë bejë lutje që qeveritarët ta kuptojnë rëndësinë e fesë njeherë e përgjithman, ja një shembull për ta është Kryetari i Turqisë Erdogan, ku populli është i kënaqur më të. Ai punon me ligjet e Allahut.

O qeveritarë ju nuk ja keni dhenë askuj jetën dhe edhe ju jeni si ne, mos shkoni kundër ligjeve të Allahut se do të jeni të humbur. Vëtëm Allahu ka të drejtën e ligjeve Ai na ka dhenë jetën.

Për fund bejë lutje të Allahu i plotëfuqishem që ta udhëzojë popullin tanë e bashkë me ta edhe qeveritarët dhe qdo musliman në ketë botë.

(Opoja.net)

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-