Opoja.net

Ky është linku ku mund të aplikojnë punëtorët e sektorit privat dhe studentët për 100 euro

Punëtorët e sektorit privat do të aplikojnë në web faqen zyrtare të ATK-së.

Link: https://www.atk-ks.org/

Kurse të gjithë studentët do të aplikojnë përmes e-kosova.

Link: https://ekosova.rks-gov.net/

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se për herë të parë qeveria do të ndajë nga 100 euro për secilin punëtor të sektorit publik dhe privat.

586

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net