Opoja.net

Historiani nga Breznja e Dragashit flet për gjakmarrjen

Ne emisionin televiziz NIN në Klan Kosova, ku diskutohet mbi fenomenin e gjakmarrjes te shqiptarët, flet edhe historiani dhe intelektuali i ri nga Breznja e Dragashit, Azdren Shala.

Shala ka studiuar për histori në Universitetin e Prishtinës. Studimet pasdiplomike i ka vazhduar në Tiranë. Ai merret edhe me publicistikë, si dhe me aktivitete të tjera që lidhen me fushën e arkeologjisë. Aktualisht punon edhe si profesor në një shkollë private në Prishtinë. /Opoja.net/

137

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Videon e plotë të emisionit mund ta ndiqni në linkun e mëposhtë:

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto